ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

ΝΑΥΠΛΙΟ

Η πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδος

Το Ναύπλιο ή Ανάπλι είναι πόλη της Πελοποννήσου, πρωτεύουσα του Νομού
Αργολίδας και ο κυριότερος λιμένας της ανατολικής Πελοποννήσου. Εκτός από διοικητικό είναι
και σημαντικό τουριστικό κέντρο, με συνεχή κίνηση σε όλη τη διάρκεια του χρόνου.

nafplio hotels - Amymone Suites

Ναύπλιο : Ο απόλυτος ρομαντικός προορισμός...

Το Amymone Suites βρίσκεται στην παλιά πόλη του Ναυπλίου 40 μέτρα από την παραλία και το λιμάνι όπου και βρίσκεται ο δημόσιος χώρος για πάρκινγκ χωρίς χρέωση. Σας προσφέρουμε μία αυθεντική εμπειρία διαμονής σε μία από τις ομορφότερες ιστορικές πόλεις της Ελλάδας, που συνδυάζει τη θάλασσα με τη φύση, το σύγχρονο με το κλασικό.

Μπορείτε να εξερευνήστε την πόλη μας όλες τις εποχές του χρόνου, κάνοντας βόλτες στις όμορφες ακρογιαλιές και χαλαρώνοντας στις περίφημες παραλίες της περιοχής μας. Τους χειμερινούς μήνες μπορείτε να περιπλανηθείτε στα γραφικά στενάκια του Ψαρομαχαλά και στην Πλατεία Συντάγματος, που έχει μείνει ανέγγιχτη από τα χρόνια.

Πανέμορφη θέα προς τον Αργολικό Κόλπο που συνοδεύεται από όμορφες καλοκαιρινές μυρωδιές. Η νεοκλασική εξωτερική αρχιτεκτονική του Amymone Suites συνοδεύεται μοναδικά με το εσωτερικό της σ’ ένα αέναο παιχνίδι ανάμεσα σε διαφορετικές μορφές τέχνης και τεχνοτροπίας.

Δεν μπορεί να μη σταθείς έξω από τις βιτρίνες και μπρος στις ξύλινες προθήκες και να χαζεύεις με τις ώρες τα χειροποίητα κοσμήματα, ρούχα. Θα βρείτε ακόμη μία μεγάλη ποικιλία από μπαρ, εστιατόρια, ταβερνάκια και καφέ για να διαλέξετε, ανάλογα με το γούστο σας. Πριν ακόμα φύγετε από την πόλη μας, ξέρετε ότι θα ξαναγυρίσετε.

Απολαύστε την μοναδική μας τοποθεσία

Σας παρέχουμε μία ξεχωριστή εμπειρία διαμονής στις πολυτελείς μας σουίτες. Απολαύστε την άνεση και την ηρεμία
που επιζητάτε στις διακοπές σας σε ένα περιβάλλον φιλόξενο, προσεγμένο και αυθεντικό.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ AMYMONE SUITES ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ